• Groepsaccommodatie/ B&B "De Nieuwe Tijd" (1-19 personen)
  • Groepsaccommodatie/ B&B "De Nieuwe Tijd" (1-19 personen)
  • Groepsaccommodatie/ B&B "De Nieuwe Tijd" (1-19 personen)
  • Groepsaccommodatie/ B&B "De Nieuwe Tijd" (1-19 personen)
  • Groepsaccommodatie/ B&B "De Nieuwe Tijd" (1-19 personen)
Groepsaccommodatie/ B&B "De Nieuwe Tijd" (1-19 personen) Groepsaccommodatie/ B&B "De Nieuwe Tijd" (1-19 personen) Groepsaccommodatie/ B&B "De Nieuwe Tijd" (1-19 personen) Groepsaccommodatie/ B&B "De Nieuwe Tijd" (1-19 personen) Groepsaccommodatie/ B&B "De Nieuwe Tijd" (1-19 personen)

Groepsaccommodatie/ B&B "De Nieuwe Tijd" (1-19 personen)

Dolfijnweg 1 , 1774 PB, Slootdorp

Omschrijving

Boerderij "De Nieuwe Tijd" is een forse Wieringermeerboerderij in het hart van de polder. De accommodatie beschikt over 6 slaapkamers + chalet met eigen sanitair (douche, toilet en wastafel), een eetzaaltje en CV met uitzicht op een prachtige bloementuin. Er is een lounge (50m2) met uitzicht op de paarden in de stal. In de tuin (1ha) is een luxe buitenkeuken met overkapping. Voor de kinderen is er een speeltuintje, en zij kunnen eventueel gratis pony rijden onder begeleiding. Het beeld wordt sterk bepaald door agrarische activiteiten, met in het voorjaar veel bloemenvelden, in de zomer ruisend graan, bieten, aardappelen, wortels en uien. De combinatie van dieren, zoals paarden, konijnen, kippen en eenden en het uitzicht op de prachtige natuurtuin van één hectare, vol bloemen, met diverse paadjes, maken het verblijf hier zeer aangenaam. De locatie is zeer geschikt voor een meerdaags verblijf en als uitvalbasis voor onze excursies per auto.
Op de kamers mag niet worden gerookt, hiervoor is in huis géén speciale rookplek. Rokers kunnen terecht onder het overdekte terras.

Groepsaccommodatie 'De Nieuwe Tijd' (17 personen)
De vrijstaande boerderij beschikt over 6 slaapkamers + chalet met eigen sanitair (douche, toilet en wastafel) en cv met uitzicht op een prachtige bloementuin. Er is een gemeenschappelijke huiskamer (50m2 met uitzicht op de paarden in de stal) met airco, bar, smart tv, blu-ray speler, wifi)
De eetkeuken met aansluitend terras is goed uitgerust en van alle gemakken voorzien. (5 pitsgasfornuis, oven, snelle professionele afwasmachine, grote koel/vriescombinatie, magnetron, koffiemachine, waterkoker, jus de orangepers, etc.
In de tuin is een buitenkeuken met overkapping. (terrasverwarming) Hier kunt u heel goed barbecueën, wokken, visbakken of roken. Ook als het weer iets "minder" is. Deze is ook voorzien van koelkast/ vriezer.
Er is ook een jeu de boules baantje, gazon met zonnestoelen, grote buitenbox voor baby's/ peuters.
Rondom de boerderij bevindt zich een grote tuin (1ha), vijver met goudvissen, pluimvee en konijnen ren, verschillende wandelpaden en terrassen. Er zijn voldoende parkeerplaatsen op het eigen terrein.
Voor de kinderen is er een speeltuintje met een grote trampoline met net, piratenschip met glijbanen, schommels, wip en een zandbak. En eventueel kunnen de kinderen onder begeleiding pony rijden. Verder is er een stalling voor paarden en pony's, waarmee 's avonds wordt getraind in de dressuurbak
 
B&B De Nieuwe Tijd (1-19 personen)
De boerderij beschikt over 6 slaapkamers + chalet met eigen sanitair (douche, toilet en wastafel) en centrale verwarming met uitzicht op een prachtige bloementuin, een eetzaaltje en een lounge, overdekte barbecue, minibar en spelletjes (Jeu de boulebaantje, hoefijzer gooien en een badmintonveldje).
Op de kamers mag niet worden gerookt, hiervoor is in huis géén speciale rookplek. Rokers kunnen terecht onder het overdekte terras.
Iedere morgen wordt er tussen 7.30 en 10.00 uur een luxe ontbijt geserveerd.
Na een uitgebreid ontbijt met pannenkoeken, een eitje of een worst en verse jus d'orange kunt u een heerlijk uitstapje maken naar de diverse bezienswaardigheden in Noord-Holland.

Omgeving
In een heerlijke omgeving kunt u ontspannen en genieten van uw drankje of rokertje op het bordes of u maakt een praatje met uw medegasten uit den vreemde. Rondom de boerderij bevindt zich een grote tuin ( 1 ha) vijver met goudvissen, verschillende wandelpaden en terrassen waar u zich tussen de kippen en eenden kunt ontspannen. Voor de kinderen is er een speeltuintje en zij kunnen eventueel pony rijden. Verder is er een stalling voor paarden en pony's, waarmee 's avonds wordt getraind in de dressuurbak. Daarnaast kunt u hier heerlijk wandelen in het Robbenbos of fietsen in de landelijke omgeving. Diverse gezellige stadjes zijn in de directe omgeving zoals Hoorn, Enkhuizen of Medemblik.

Accommodatie Faciliteiten
- Balkon/terras
- Boerderijdieren aanwezig
- Eigen entree
- Eigen sanitair
- Kindvriendelijk
- Roken verboden
- Viswater in omgeving
- WiFi-internet
- Overdekte barbecue,
- Minibar
- Spelletjes (Jeu de boulebaantje, hoefijzer gooien en een badmintonveldje)

Prijzen
Kamerprijs (gebaseerd op 2 gasten):v.a.€€65,00
Kamerprijs (gebaseerd op 3 gasten): v.a. €€90,00
Familiekamer: Drie eenpersoons bedden, waarvan1 bed extra breed (1,15 mtr). Het bed van 1,15 mtr breed kan ook worden gebruikt voor 2 kinderen tot 12 jaar.

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.
Let op! De weekenden van de maanden: april, mei, juni, september en oktober, staan alleen open voor zelfverzorgingsgroepen.

Klik hier voor de beschikbaarheid
Klik hier voor actuele tarieven

Bed & Breakfast: Vanaf/nacht€ €65,-
Groepsaccommodatie: Vanaf/ weekend  €665,- 

Klik hier voor de beschikbaarheid
Klik hier voor actuele tarieven

Eigenaar:  "De Nieuwe Tijd"


Tip: Klik hier voor leuke uitstapjes in de omgeving van deze groepsaccommodatie!


Omgeving