• Bed & Breakfast Sleep Inn Callantsoog (1-5 personen)
  • Bed & Breakfast Sleep Inn Callantsoog (1-5 personen)
  • Bed & Breakfast Sleep Inn Callantsoog (1-5 personen)
  • Bed & Breakfast Sleep Inn Callantsoog (1-5 personen)
Bed & Breakfast Sleep Inn Callantsoog (1-5 personen) Bed & Breakfast Sleep Inn Callantsoog (1-5 personen) Bed & Breakfast Sleep Inn Callantsoog (1-5 personen) Bed & Breakfast Sleep Inn Callantsoog (1-5 personen)

Bed & Breakfast Sleep Inn Callantsoog (1-5 personen)

Maarten Mooystraat 20, 1759 XK, Callantsoog

Omschrijving

Callantsoog: 1 t/m 5 personen. Onze Bed & Breakfast is gelegen aan zee en dus een ideale plek voor strandgasten. Bos, zee en duinen bevinden zich in de directe omgeving waar u heerlijk kunt fietsen of wandelen. Op de 1e verdieping bevinden zich 2 x tweepersoonskamers en 1 x persoonskamer. met eigen wastafel, toilet en tevens de badkamer voor gezamenlijk gebruik. Een koelkastje, kluisje, koffiezetapparaat, waterkoker (incl. koffie, thee, soep), minibar en televisie zijn eveneens aanwezig. Alle kamers zijn rookvrij.

Omgeving
Callantsoog is één van de oudste badplaatsen van ons land. Vandaag de dag is Callantsoog een belangrijke toeristische badplaats. Callantsoog heeft een gezellig centrum met veel cafe's, restaurants en winkels. Zomers is er wekelijks een braderie en er zijn regelmatig kofferbakmarkten. U kunt het hele jaar door fietsen, mountainbikes etc. huren. Ook is er een Albert Heijn die het hele jaar door tot 22:00 ´s avonds geopend is. Callantsoog staat bekend om de hoogste duin, de Seinpost, van de Nederlandse kust. In de duinen van Callantsoog bevindt zich het Natuurreservaat "Het Zwanenwater". Een 580 ha. groot prachtig duingebied met 2 grote duinmeren, moerassen, vijvers, heide en een bos. Het Zwanenwater is vooral bekend om de lepelaarskolonie. Bovendien zijn er vele bijzondere planten zoals wilde orchideeën, bloemen en kruiden en het is een broedplaats voor meer dan 70 vogelsoorten. In dit gebied zijn 2 wandelroutes uitgestippeld. In de maanden mei tot en met begin augustus worden diverse excursies onder leiding van een gids georganiseerd. Dit natuurreservaat wordt beheerd door Natuurmonumenten.

Accommodatie/ omgevingsfaciliteiten
- Aantal Kamers: 3
- Aan/dichtbij zee
- Afsluitbare fietsenstalling
- Boot/ kanoverhuur in de omgeving
- Fietsverhuur in de omgeving
- Roken verboden
- Viswater in de omgeving
- WiFi-internet
- Zwemwater in de omgeving

Eigenaar:  Etienne Schijff

Prijzen
Kosten tweepersoonskamer €27,50 p.p. per nacht incl. ontbijt en toeristen belasting.
Kosten 1 persoon  €35,00 per nacht incl. ontbijt in de huiskamer en toeristen belasting.
Voor 1 nacht geldt een toeslag van €4,00 extra p.p.
Hond in overleg en kost €€10,00 eenmalig.

Bij boeking vooraf de helft aanbetalen t.n.v. E. Schijff te Callantsoog, rek.121243680 met vermelding van aankomst/vertrek datum. Het restant dient bij aankomst contant voldaan te worden.

Vanaf/nacht€ €27,50

Tip: kijk in de uitagenda voor leuke uitstapjes in de buurt van deze Bed & Breakfast.


Omgeving