• Bed &Breakfast in Westerland (1- 4 personen)
  • Bed &Breakfast in Westerland (1- 4 personen)
  • Bed &Breakfast in Westerland (1- 4 personen)
  • Bed &Breakfast in Westerland (1- 4 personen)
  • Bed &Breakfast in Westerland (1- 4 personen)
Bed &Breakfast in Westerland (1- 4 personen) Bed &Breakfast in Westerland (1- 4 personen) Bed &Breakfast in Westerland (1- 4 personen) Bed &Breakfast in Westerland (1- 4 personen) Bed &Breakfast in Westerland (1- 4 personen)

Bed &Breakfast in Westerland (1- 4 personen)

Waterweg 15, 1778 KG, Westerland

Omschrijving

Westerland (Wieringen): 1-4 personen. Logies met ontbijt op een pure manier op het oude eiland Wieringen. De woning is rustig gelegen. De kamers zijn sfeervol, in én van de kamers slaapt u in de bedstee. In deze warme omgeving komt u echt tot rust en kunt u na een goed ontbijt, met mooi weer desgewenst in de wilde tuin, verder genieten van het mooie Wieringen.

Omgeving
Het prachtige en levendige Wieringen is een oud stukje Nederland waar veel te zien, te beleven en te ervaren is. Een grote jachthaven in De Haukes op loop afstand. Geniet van de Waddenzee. Laat u varen vanuit Den Oever, hier kunt u rondvaarten maken. Zowel voor de sportvisser als voor de natuurliefhebber is Wieringen een uniek gebied. Wieringen straalt rust uit maar kan zich ook van zijn andere kant laten zien : Zo heeft men hier bijvoorbeeld de jaarlijkse Hippofeesten en de Flora Visserijdagen in Den Oever. Tevens zijn in Den Oever veel cafés en restaurants én natuurlijk de vers gebakken vis!
Wieringenroute Startplaats: Den Oever Afstand: 40km - Een fietstocht over het voormalige eiland Wieringen. Een uitgebreide routebeschrijving van deze fietsroute is bij een ANWB of VVV kantoor te verkrijgen. Schone stranden en parkeerruimte volop. Snelle verbinding naar Den Helder, Hoorn, Amsterdam, Leeuwarden en Groningen. (A7 en E22)

Accommodatie:
Westerland- Wieringen: (1-4 personen) Logies met ontbijt op een pure manier op het oude eiland Wieringen. De woning is rustig gelegen. De kamers zijn sfeervol, in één van de kamers slaapt u in de bedstee. In deze warme omgeving komt u echt tot rust en kunt u na een goed ontbijt, met mooi weer desgewenst in de wilde tuin, verder genieten van het mooie Wieringen.

Accommodatie & omgevingsfaciliteiten
- Aan/dichtbij zee
- Balkon/terras
- Boot/ kanoverhuur in omgeving
- Eigen entree
- Eigen parkeergelegenheid
- Fietsverhuur in omgeving
- Roken verboden
- Viswater in omgeving
- Zwemwater in omgeving
- Romantisch
- Rustig
- Heerlijk om te wandelen
- Prachtige fietsroutes
- Schone stranden
- Sportvissen
- Robbentochten
- Zeiltochten
- Wadlopen
- Wad excursies
- Kijk voor meer gouden ideeën op www.wonderlijkwieringen.nl

Eigenaar: Riet en Jan Kouwenberg

Prijzen:
Vanaf/nacht€ €22,50


Tip: klik hier voor andere overnachtingsalternatieven in Noord-Holland!


Omgeving