Datum
Begindatum
Einddatum


Contact Informatie

De website van VeelteBeleven.nl biedt een overzicht van festivals, evenementen & tips voor een gezellig dagje uit in Noord-Holland. VeelteBeleven.nl organiseert zelf géén evenementen in Noord-Holland. Maar heeft u specifieke vragen over een evenement of een (recreatie)bedrijf, neemt u in dat geval rechtstreeks contact op met het bedrijf.

De website van VeelteBeleven.nl is met zorg samengesteld. Ondanks dat, kunnen er zich onvolkomenheden in de website van VeelteBeleven.nl voordoen. Veeltebeleven.nl is niet aansprakelijk voor onjuiste inhoud op de website. Controleer altijd voor vertrek, op de website van de organisatoren of de media, of er wijzigingen zijn in de data van het evenement. Dit om teleurstelling te voorkomen!

Wilt u gratis een Noord-Hollands evenement vermelden? Klik dan hier voor het aanmeldingsformulier. Nadat u het evenement heeft ingevoerd wordt deze gelezen. Onjuiste of ongewenste aanmeldingen kunnen worden aangepast of verwijderd. Na goedkeuring wordt het evenement online geplaatst door medewerkers van VeelteBeleven.nl

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op deze website nog vragen heeft of dat u meer informatie wilt ontvangen. Aarzel dan niet contact op te nemen!

Initiatiefnemers van Veel te Beleven:

  • Els Duinmaijer
  • Sandra Duinmaijer

Tel. (0226) 394261
info@VeelteBeleven.nl